Despre Noi

Pasiunea pentru arta si frumos este principalul motiv pentru care firma noastra a luat nastere.

Materialele sunt extrem de atent selectionate pentru fiecare lucrare in parte si sunt fabricate de catre vechi producatori de sticla nobila din Europa si din intreaga lume. Variatatea mare de sticle, vopsele pentru pictat sticla si instrumentele care stau la dispozitie pentru un atelier de vitralii bine dotat ofera sansa de a crea lucrari frumoase, unicat pentru orice dimensiune si pentru orice incapere spatiu.

Suntem foarte atenti la detalii, la specificatiile primite de la client, la ambientul in care urmeaza sa fie ansamblat vitraliul si nu in ultimul rand la calitatea materialelor folosite. Inainte de procesul de fabricare, consultam Artisti plastici experimentati, dezvoltam schite si prezentam cat mai multe detalii clientului. Profesionistii cu care lucram cunosc intreaga paleta de produse, sunt pregatiti sa va ofere solutiile perfecte din punct de vedere estetic si ambiental.

Consideram ca omul are nevoie de o ambianta cat mai placuta atat acasa cat si la birou si in locuri publice. Ne dam silinta sa reprezentam o mica parte a acestei categorii de furnizori si producatori, pentru a va crea o atmosfera calda si pe placul dumneavoastra.